Hygiene Folie

De folie die virussen en bacteriën doodt

Coversafe® folie neutraliseert virussen, inclusief het SARS-COV2 / Coronavirus en bacteriën, waardoor oppervlakken niet steeds hoeven te worden gereinigd. Het vergroot het gevoel van veiligheid, en tegelijkertijd kan er flink op schoonmaakkosten worden bespaard.

Voor o.a. balies, tafels en deurklinken

Coversafe® is een zelfklevende folie met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. De folie is eenvoudig aan te brengen op elk type ondergrond, zoals balies, tafels en deurklinken. Het is niet alleen effectief tegen het Corona- en andere virussen, het werkt ook tegen bacteriën, en schimmels. Coversafe® helpt om het verspreiden van virussen en bacteriën te verminderen en doet dit door een natuurlijk werkende en revolutionaire technologie.

4 jaar lange werking, zonder onderhoud

Deze technologie werkt anders dan folies die gebruik maken van zilverionen. In tegenstelling tot dit soort folies, verliest de Coversafe haar werking niet, omdat de werkzame stof niet wordt verbruikt, maar als katalysator fungeert. Een bijkomend voordeel is dat Coversafe, voedselveilig is, in tegenstelling tot op zilverionen-gebaseerde producten.

De katalyserende werking van Coversafe raakt nooit uitgeput. De anti-microbiële eigenschappen van Coversafe blijven daardoor maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Alle voordelen op een rij

Vernietigd virussen en bacteriën

De anti-microbiële werking van Coversafe® beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het Coronavirus.

Natuurlijke werking

Coversafe® zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe® is huidvriendelijk en ook voedselveilig, in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen.

Veilig en schoon

Gebruikelijke reinigingsproducten, zoals zeep, bleekmiddel en ontsmettingsmiddel, tasten de de anti-microbiële werking van Coversafe® niet aan.

Eenvoudig aan te brengen, ook op gebogen vlakken

Bescherm de omgeving door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en zieken- en verzorgingshuizen.

Bewezen effectief

Coversafe® helpt om de verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels te verminderen. De folie neutraliseert onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële werking van Coversafe® is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria. De folie vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het SARS-COV2 ofwel het Coronavirus.

Langdurige werking

De katalyserende werking van de minerale stof in Coversafe® raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe® beschermt de hele dag door en doet dat maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.

Overige toepassingen

Veiligheid & Bescherming

Privacy

Energiebesparing

Zonwering

Decoratie