Energiebesparende raamfolie

Energiebesparing

Licht- en warmte-werende raamfolie hebben meerdere functies. Ze verbeteren het werkklimaat en dragen bij aan een opvallende besparing op energiekosten.

Warmteoverlast op kantoor?

Een prettig werkklimaat is een voorwaarde voor tevreden en productieve medewerkers. De warmte van de zon kan dat werkklimaat nadelig beïnvloeden. Afhankelijk van de ligging, de isolatie en het raamoppervlakte kan de zon in jouw kantoorpand of bedrijfsruimte voor veel overlast zorgen. Hoge temperaturen op de werkvloer, reflectie van zonnestralen op computerschermen, hinderlijke schitteringen en warmte-overlast zijn daar voorbeelden van. We kunnen voor jouw specifieke situatie een ROI (return on investment) berekening maken, die laat zien wat energiebesparende raamfolie voor jouw bedrijf kan betekenen.

Een korte terugverdientijd met forse besparingen.

Het Amerikaanse Department of Energy beschouwt raamfolie als een van de belangrijkste technologieën voor energiebesparing met een van de kortste terugverdientijden: ongeveer drie jaar. U kunt aanzienlijk besparen door uw ramen te voorzien van raamfolie. Het is mogelijk om € 10 tot € 20 te besparen per vierkante meter aangebrachte folie, of wel 190 kWh per vierkante meter glas. Eigenaren van gebouwen over de hele wereld profiteren al van deze besparingen. Dat kunt u ook!

  • Verminder opwarming door de zon in de zomermaanden met wel 79%
  • Bespaar tot 190 kWh per vierkante meter glas
  • Korte terugverdientijd: niet meer dan 3 jaar
  • Het is aangetoond dat raamfolies energie besparen in alle klimaatzones

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tot 40% meer isolatie: het hele jaar door effectief

Het grote voordeel van isolerende folie is dat het een absolute vier seizoenen oplossing is. Het hele jaar geniet je van de voordelen. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel. De folie zorgt voor een ideale werk- en woonomgeving. Een oncomfortabele temperatuur kan namelijk zorgen voor ongemak, een lage productiviteit en zelfs een hoger ziekteverzuim.

Daarnaast is het direct effectief. Wanneer onze monteurs de folie op de beglazing hebben gemonteerd, geniet je gelijk van 100% meer comfort. Het tochtgevoel is direct weg! Dankzij isolerende folie kan je bij het raam zitten en toch genieten van een aangename temperatuur. Zelfs zonder dat de ramen vervangen hoeven te worden.

Dankzij onze raamfolie op beglazing krijg je de controle over de ruimte terug. Wij bieden een relatief eenvoudige oplossing voor een complex probleem. Met als resultaat: het hele jaar comfort, zonder onnodig hoge energiekosten.

Overige toepassingen

Veiligheid & Bescherming

Energiebesparing

Hygiene

Decoratie