Ons verhaal

Glasfolie Nederland is onderdeel van Capstone 5. Onder Capstone 5 vallen verschillende bedrijven die zich specialiseren in glasfolie, decoratiefolie, lichtreclame, buitenreclame en autofolie.

Raamfolie is zeer breed inzetbaar voor verschillende toepassingen: Zon-en warmtewering, privacy, decoratie, reclame maken en veiligheid. Met ons brede assortiment zijn wij daarom de specialist die jouw bedrijf de juiste uitstraling te geven!

Lees verder

Vind de juiste oplossing

Ontdek de mogelijkheden! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Zonwerende folie houdt voornamelijk sterke zonnestralen tegen die voor vervelende reflecties kunnen zorgen op beeldschermen, zoals die van bijvoorbeeld uw computer of uw televisie.

Gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c.q. te beperken.

Met onze computergestuurde snijmachine kunnen wij de meest creatieve patronen, reclame en/of logo’s voor glazen wanden, deuren en ramen uitvoeren.

Isolerende folie verschilt van warmtewerende folie doordat deze folie de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen houdt.

Een antivirus folie welke effectief is tegen virussen, bacteriën, ziektekiemen en schimmels. Coversafe® beperkt sterk de virale en bacteriële verspreiding en beschermt de bevolking.

Veiligheidsfolie voor gelaagd of gehard glas kent diverse toepassingen, van doorval beveiliging tot inbraakbeveiliging.

Projecten waar

wij trots

op zijn!

Bekijk meer projecten

Een selectie van onze klanten

De merken waar wij mee werken

Wij zijn de officiele distributeur in Nederland van:

johnson-window-film-logo

Johnson Window Films is een van de toonaangevende distributeurs en fabrikanten ter wereld en produceert folie voor auto-, residentiële, commerciële en veiligheidstoepassingen.

EWFA logo

Wij zijn gecertificeerd installateur van:

switchfoil---brand

Switchfoil is een melkglasfolie die kan schakelen tussen mat en transparant door middel van laagspanning en wordt aangestuurd met een afstandsbediening of wandschakelaar, eventueel met dimmer en timer.

Wij zijn gecertificeerd installateur van:

activfoil-logo

ActivFoil is een meekleurende raamfolie. De folie verandert van een lichte naar een donkere tint om direct zonlicht en warmte tegen te houden.