Natalja en Lisa zijn de gedreven partners in dependance Descansa gevestigd in de Biltstraat op nr. 39 (links schuin tegenover het hoofdgebouw van Descansa )

Zij zijn echte kunstenaars in het snijden van haar. Prachtig soepel vallend haar krijgt u met deze techniek. Zij zijn getraind door Marcel van Marcel en Jasper Haarmode. Zij zijn specialist om het haar natuurlijk in kleur te kleuren.

In de kleinschalige salon heeft u uw privacy in mooie cabines waar u zelfs een voetenmasker kunt proberen. Uw haar wordt verzorgd met Phyto producten. Ongeëvenaard in zijn plantaardige samenstelling

PHYTO

Patrick Alès

Geïnspireerd door een grote belangstelling voor planten begon de Franse kapper Patrick Alès in de jaren zestig haar- en hoofdhuid behandelingsproducten op basis van extracten van planten te ontwikkelen en te testen. Hij baseerde zijn werk op de algemene kennis uit een ver verleden van zogeheten “medische” planten en hij liet zich omringen door specialisten (scheikundigen, biologen, doktoren en apothekers) die hem het wetenschappelijke bewijs konden leveren van de therapeutische werking van deze planten en, wat nog belangrijker was, van de gunstige werking van de verschillende plantenextracten op het haar. PHYTO was geboren en daarmee het bedrijf Laboratoires Phytosolba.

De filosofie van PHYTO:
PHYTO biedt een complete serie verzorgingsproducten voor het haar en de hoofdhuid. Elk PHYTO verzorgingsproduct is samengesteld uit bijzonder doeltreffende combinaties van zeer nauwkeurig gedoseerde plantaardige extracten die nauwkeurig tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van elk haartype. Door permanent onderzoek en nauwe samenwerking met wetenschappelijke instellingen zijn de PHYTOSOLBA-laboratoria in staat innoverende haarverzorgingsproducten te brengen die klinisch bewezen resultaten hebben.